SNY:ltä tuli ruusuinen sadepäivän paketti, kilometri (tai 100g tai 2 vyyhteä) Wetterhoffin Silviaa tumman marjapuuron punaisena- väri on ihana! Tuohon väriin ei ajan hammas pysty eikä se mene koskaan pois muodista (ainakaan minulta). Paketissa oli myös kirje, ohje suorakaiteen muotoiselle Silvia-huiville, kukkaissakset ja tikkari. Kiitos!!! Hups, tikkaria ei enää ole. Se oli oikein hyvä tikkari, varmaankin valkosuklaata, jossa oli mansikkaa mukana. Nam! Langan väri on kuvassa hiukan liian tumma.

919817.jpg

SNY-ystäväiseni, kyselit, onko minulla jotakin mielessäni. No juu... Koska postileimassa oli jälleen Hämeenlinna, ja Wetterhoffille pääset ilmeisesti aina toisinaan käymään, niin voisitkohan järjestää minulle Wetterhoffin Veera-villalangan värikartan? Tarvitsisin jotain ohutta lankaa mysteerihuiviin (joko saksalaiseen tai siihen toiseen lokakuussa alkavaan) ja värikartasta olisi iso apu värin valintaan. Tosin edellinenkin mysteeri (MS3) on vielä ratkaisematta, mutta tikulla silmään sitä, joka vanhoja muistelee ;-). SNY, jätähän blogissa käydessäsi puumerkkisi ja kysymyksiä, niin vastailen! Lankataulukkokin on kohtapuoleen päivitetty.

Neulova ystäväkin kävi eilen. Hänen mielestään meillä on vaarallista- osa lankavarastostani on esillä sohvan päädyssä, ja hän kiinnostui taikalenkkisysteemistä. Fiksuna naisena hän huomasi heti, mihin kaikkeen sitä voisi käyttää.

Viikonlopun neulomisaika näyttää rajalliselta. Olisi kyläiltävä (sisältää autoilua) ja tehtävä talkootyötä esikoisen joukkueen hyväksi.