Tällä erää kaikki langat on myyty. Kiitos ostajille, toivottavasti olette tyytyväiset kauppoihin!

Poistin lankakuvat ja muuta sälää, joten samalla naputtelen muutaman muunkin jutun. Esikoinen sairastaa flunssaa. Harmillista, sillä viikonlopun pelit taitavat olla hänen osaltaan pelattu. Mutta tuleehan niitä uusia pelejä! Sunnuntaiksi on kotipeliin tulossa luultavasti näitä kainuulaisia joukkueita tiukempi vastus: yksi Kalpan junnujoukkueista tulee vieraaksi. Menemme katsomaan, vaikka esikoinen ei kentälle pääsisikään.

Mitä kuuluu muille neulomuksilleni? Pitäisi ottaa keskeneräiset villatakit työn alle lomalla (esikoisen Avast ja oma Charisma). Kuopuskin tarvitsisi jonkun lämmittimen talveksi, vaikka onkin aika kuumaverinen. Torkkupeittoon on koossa 48 ja ½ virkattua palaa. Luulen, että niitä tarvitaan parisenkymmentä lisää, että peitosta tulee haluamani kokoinen. Ja ehkä muutama palanpuolikas, että saan peittoon tasaiset reunat sivuille.

Sain pipolle koeneulojan. Lastun lähettämä posti on edelleen hukkapiilossa. Kun vien Nalle-paketin postiin tänään, kyselen sieltäkin, minne minun pitäisi olla yhteyksissä maksikirjeen löytämiseksi.