Minulla ei ole mitään puikoilla eikä koukulla. Ei mitään! Miten tässä näin on päässyt käymään?

Ufo-bolerosta roikkuu enää muutama langanpätkä- ja 400g Novita Jasmin-lankaa meni niin tarkkaan, että jätin toteuttamatta alareunan lisäyksen, jonka näin Novitan Neulomossa. En siis jatkanut työtä Novita Marinella (joka on mielestäni tismalleen sama lanka kuin Jasmin). Bolerosta tuli vähän iso, mutta ei se mitään. Ompelen siihen napin niin, että etukappaleet menevät hieman päällekkäin. Ei pitäisi sooloilla ohjeen kanssa- vaihdoin langan, lankaan koukun ja lisäsin vähän ekstraa sivukappaleisiin. Ettei vaan tule liian pieni. Justiinsa.

Kevät-huivikin on pingottamista ja päättelemistä vaille valmis. Päätin, että 200g Novita Bambu-lankaa saa luvan riittää. Oli sitten lopulta aika kiva neulottava, mutta seuraavalla kerralla investoin bambupyöröihin, alumiinisilla oli aika liukas keli.

Uutta projektia mietiskelen. Se on joko pipo pienemmälle, isomman pojan kesäneule tai jotain ihan vaan itselle. Hmmmm. Huiveja on vaikka mitä ihanuuksia ja niitä on kiva neuloa. En sitten tiedä, tuleeko niitä koskaan käytettyä. Vaatteissa taas voisin vaihteeksi opetella tekemään sopivaa eikä liian suurta.

Lankavarastonikin on taas kasvanut... *tunnustaa*

Ai niin! Kun kävin tänään viimeisen kerran Novita -15% -ostoksilla Maxi kodintukussa, näin naisen, jolla oli päässään "Kuuma karjakko". Oli aika makea hattu, voisin tehdä sellaisen, vaikka en koskaan sitä julkisesti ehkä käyttäisikään.

Ylemmästä voidaan päätellä, että olen saanut stitch'n'bitchini, ja tykkään! Vallankin "Koukussa" näytti mielenkiintoiselta.