Tänään olen saanut aikaan melko paljon: tein viikkosiivousta ja imuroin. Kävin kuopuksen tavarakaaoksen läpi (nyt tiedän, minne meidän mainospostit katoavat- kuopuksen huoneeseen!), leivoin piparkakkuja, tein ruokaostokset ja kävin toisaalla tulostelemassa juttuja (meillä ei ole omaa tulostinta). Oli jo ilta, ennen kuin ehdin edes lukea päivän sanomalehden. Viikonloppuna hämmästytin miesväkeä suorittamalla kaivauksia keittiössä ja löysin keittiön työtason ja lisäksi yhden käyttämättä jääneen Plussasetelin. Parasta siinä oli se, että se on voimassa tämän kuun loppuun! Oli siis maannut piilossaan aika kauan.

En ole neulonut mitään pariin päivään. Talon raivaaminen on vielä kesken, joten joudun vielä jatkamaan sitä. Päätin myös perua pari lehtitilausta- eteisessä odottaa 4 paperikassillista kierrätykseen vietäviä lehtiä. Sanomalehdestä en silti ehkä pysty luopumaan.

Olkoon huominen postipäivä. Teen kaikki lähetettävät joulupostit huomenna valmiiksi ja hankkiudun postiin. Joulukorttien määrää olen yrittänyt vuosittain vähentää, ja olen tainnut nyt saavuttaa absoluuttisen minimin- "pakollisia" kortteja on lähetettävä ehkä kymmenen. Joten jos et saa minulta joulukorttia, syy ei ole sinussa, vaan minussa :-D.