Laitan kameran akut latautumaan nyt, sillä ne ovat kuitenkin taas tyhjät, kun tarvitsisin kameraa. Ja tänään toivottavasti tarvitsen- odotan SNY-postia :-)).

Esikoisen Back to Basics-sukista ensimmäinen on valmis. Hänelle ne ovat hiukan suuret, minulle ihan sopivat. Mallista saatte nyt sen verran ennakkotietoja, että kärkeen ei jää minkäänlaista saumaa! Lisäksi sukan kärki on varpaille erittäin istuva. Sukan kantapää näyttää minustakin omituiselta ja liian suurelta, mutta se istuu jalkaan kuin unelma. Mies arvosteli eilen sukkamallia "erikoiseksi" (=oudoksi, ehkä jopa rumaksikin), mutta pidettyäni mainospuheen sukkamallin nerokkuudesta, saatan joutua tekemään sellaiset hänellekin.

Toisella kerralla muokkaan ohjetta hiukan joidenkin lisäysten osalta- onnistuin saamaan reiän kfb-lisäyksillä resorin aloitukseen, joka on sukan päällä keskellä. Kantapään sivuillekin on minun tehtävä jotain, sillä minä en raivokkaasta yrittämisestä huolimatta saanut tiiviitä reunoja sukan teräosan ja kantalapun väliin.

Mutta nyt on lähdettävä muihin hommiin!