tämän vuoden langankulutusta äkkiä päässäni. Se on noin 4,3kg, jos muistin kaikki tämän vuoden puolella tehdyt työt mukaan. Yksi virkattu työ (400g) ja muut neulottuja. Rahanmenoa en uskaltanut alkaa laskemaan. Tämähän on hyödyllinen harrastus! Ja eilenkin ostin lankaa...

Seuraava projekti ei ole vielä selvinnyt. Virkattu se ei ainakaan ole, sillä oikea ranne vihoittelee boleron fufottamisesta. Kaivelin esiin kaikki mahdolliset valkoiset samanvahvuiset villalankani esiin ja mietin niille hyötykäyttöä. Huivituttaa vähän, mutta villalankaa kesäkuussa...? Ei kai?

Poden neulepuseroväsymystä, joten iso poika joutunee odottamaan neulettaan. Uusimmassa Ullassa oli kyllä hauska puseroidea (Jäätelökesä) Novita Bambu-langasta. Puseron uudenlainen tekotapa miellytti. Sitä voisi kokeilla kokonaan ruskeana, ellen sitten pian löydä kivaa palmikkotakkimallia ruskeille Bambuilleni, jota on varastossa 750g- saaliini tavaratalon taannoisesta savuvahinkoalesta.

Eikä ole kuvia tänäänkään. Pitää ensin saada viimeistelyt tehtyä, että kehtaa esitellä. Mitään ei ole puikoilla, mutta tämän määritelmän mukaan paljon ei ole valmistunutkaan.