Tehdään se näin:

Tulostetaan kommenttilista ja numeroidaan kommentit. Soitetaan esikoiselle mummolaan ja vaaditaan kolme numeroa väliltä 1-37 (kommentteja oli 38, mutta LindaB oli unohtanut nimensä ja lisäsi sen seuraavaan viestiin). Yksi kommenteista oli saapunut arvontaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta otin senkin mukaan.

Käydään keskustelu (ensiksi kerrataan säätila siellä ja täällä, yöunien laatu siellä ja täällä ja mummolan aamukuulumiset):

- Sano kolme numeroa väliltä 1-37.

- Miksi?

- Sano nyt vaan, minä tarvin ne.

- Nolla.

- Ei kelpaa, uudelleen.

- Ai niin. (hiljaisuus) 26. 21. 36. Onko nyt hyvät numerot?

- Joo! Kiitos! Nähdään keskiviikkona!

Palataan kommenttilistan numeroihin, ja voittajat ovat:

Käksä (21), Hepsi (26) ja Mari (36)!

Onnea! Ilmoittautukaapas osoitetietojen kanssa teisa ät jippii piste fi, niin laitetaan lankainen yllätys tulemaan kustin mukaan, kunhan varastoja on kaiveltu teidän palkitsemiseksenne sopivalla tavalla.

Kiitos kaikille osallistuneille! Kommenttejanne oli kiva lukea ja vierailen blogeissanne ajan kanssa. Osa osallistujista oli jo ennestään tuttuja, osa uusia tuttavuuksia.

Muutamia havaintoja vastauksista- ruskea ja vihreä olivat värilistan kärjessä. Lempilankaa oli jo vaikeampi sanoa, mutta villalla oli eniten mainintoja, ja ohuiden laatujen ystäviä oli enemmän kuin paksujen. Jotkut vastaajista olivat langan suhteen melko kaikkiruokaisia. Pidin ensimmäisen kysymyksen tuottamista lyhyistä esittelyistä, ja neljäs kysymys toi perille paljon terveisiä. Kiitos niistä kaikille vielä kerran!

---

Huomasin eilen Minttumaarissani aivan törkeän mokan, joka jatkui koko kolmoskaavion ajan, eikä mikään ollut varoittanut minua siitä, että pieleen menee. Miten minä olen voinut olla niin hölmö?! Harmittaa. Purkamaan en mohairia ala, ja purettavaa olisi noin 14 järkyttävän pitkää kierrosta, joten ei kiitos. Menköön nyt loppuun saakka näin ja katsotaan sitten, mitä siitä syntyi. Tämä on langan väärinkäyttöä, julmaa tuhlaamista. No, opin tästäkin jotakin (lue kaavio kunnolla loppuun asti äläkä kuvittele, että oppisit sen ulkoa).