Kävin kuopuksen kanssa hakemassa esikoisen pois mummolasta. Olimme lopulta yötäkin. Eilen tehtiin retki mökille, pojat uivat ja olivat jälkikäteen kylmissään. Minäkin vaihdoin uikkarin päälle, mutta uimaan en rohjennut mennä. Täällä koulu alkaa jo 1,5 viikon kuluttua, 6.8.!

Sukankudinkin oli taas mukana, mutta se kävi vain retkeilemässä ja pudottamassa 3 silmukkaa kassissa. Tämä kesä on mennyt noiden villasukkien kanssa tuhertaessa. Syksyllä on tulossa huivivaihto ja esikoinen tarvitsisi kyllä jonkun neuleen pakkasten varalle. Schahenmayr nomotta merinoa on odottamassa inspiroitumista. Lisäksi minä tarvitsen ainakin kaulahuivin, pojat tarvitsevat sukkia, lapasia ja kaulurit. Saa nähdä, mitä lopulta saan aikaiseksi ja missä aikataulussa.

Esikoisen unisukat ovat puhki, joten tämä äiti ei suosittele Novita Woolia villasukkiin. Kuluuko ne tiukkakierteiset merinosukkalangatkin puhki pelkästä nukkumisesta?

Yksi Haavisto-kirja on menossa Atlantin yli lankojen ja muiden herkkujen kanssa. Koska olen saita, käytin economy-postimaksuluokkaa ja saan jännittää 2-4 viikkoa ison kirjeeni rantatumista Pohjois-Carolinaan. Toinen kirja odottaa osoitetta.