Se on taas täällä, uusi Ulla. Kiitokset tekijöille vaivannäöstä!

Ohjeissa oli paljon sukkaohjeita, ja mikä ettei, niitähän on kiva neuloa. Ne on vaan sukat -sukat ovat yksinkertaiset ja kauniit. Mallineule on kiva myös raidalliseksi neulottuna, tein viime kesänä 3+3 ribillä kuopukselle puuvillapuseron. (Sen kaulus roikkuu vieläkin, sillä en ole saanut aikaiseksi korjata sitä.) Eksyinkö minä ehkä aiheesta? No, niihin sukkiin vielä. Loreilein heinikko-sukatkin päätyivät tehtävien listalle, nätit nekin. Sananjalka-sukat laitoin myös korvan taakse mahdollista myöhempää käyttöä varten. Oikeastaan kaikki sukat näyttivät sellaisilta, että voisin ne joskus neuloa! Missä se nettipuoti olikaan, josta saisi ostaa neulonta-aikaa?

Muista ohjeista Hyrrä-setti oli kiva- tuollaista baskeria minäkin voisin käyttää. Marjakimara on hauska idea  lahjaksi vauvalle sukkalankajemmarilta. Panache-huivi on myös hieno, tykkään yleisesti ottaenkin Lankakomeron toinen toistaan upeammista neuleista. Lisääkin löytyisi, mutta tässä nämä päällimmäiset mielessä olleet.

Ullan artikkeliosastolla olen ennenkin hirnahdellut Arska akryylilampaalle, ja niin nytkin, vaikka juttuun oli ujutettu asiaakin. Sukkalankojen ystävänä luin Luksussukkalanka-artikkelista rivien välitkin. Tämä oli minua erityisesti kiinnostava artikkeli. Ja koska pääkirjoitus toivoi kommentteja Ullasta, tein työtä käskettyä...

Mitäs vielä? Sain tänään uuden pään- kävin aamulla kampaajalla. En ole (vielä) sairastunut vatsatautiin. Kuopus on jo suunnilleen oma itsensä, kunhan vain saisin hänet vielä juomaan ja syömään kunnolla. Kuume on poissa. Tänään piti lähteä mummolaan, mutta emme vielä lähteneetkään, ettei koko lähisuku saisi vatsatautia. Huomenna sitten, ehkä?

Yhdet sukat on valmiit, kestipä se tällä kertaa kauan, ja toiset ovat vaiheessa (eikä näissä mene yhtä kauan kuin noissa ensinmainituissa).

Voitin myös jotain Ursulan blogiarvonnassa, kiva odottaa postia. Ja taisin tilata Tarjan kanssa jostain vähän lisää sukkalankaa. Ihan vähän vain. Ministi, kuten kuopus sanoisi.

Uhhuh, linkkasinpa paljon. Onkin jo ruoka-aika, joten heippatihei ensi kertaan!