Pipotehdas on tuottanut 2 uutta Isoveli-pipoa esikoisen joukkueen arpajaisiin. Alkaakin olla se homma hanskassa. Voisin vielä huvikseni tuhota eräät keltaiset ja vihreät 7V-kerät sukkapariin ja antaa nekin palkintotalkoisiin. Isoveli ei talosta loppunut, muutti vain väriään punakirjavaksi. (Kävin eilen Anttilassa ostoksilla, krhm.) 

830330.jpg

Jokohan pian voisin taas ajatella omia neuleprojektejani?

On taas perstai, MS3:n viimeisen vihjeen päivä. Huivi on ollut pussissaan häpeämässä viitosvihjeen julkistamisesta saakka, mutta nyt varmaan viikonlopun jälkeen näen, millainen "original design" siinä olisi ollut ja saan ehkä päätettyä, mitä teen omalle huivilleni. Vaihtoehtoja oli taas tullut yksi lisää- ryhmän tiedostoissa oli joku viitseliäs kääntänyt hankalan 1-kaavion nurinniskoin, joten huivin neulominen haluttuun mittaan onnistuisi nyt myös ilman vihjeiden 1-4 neulomista uudelleen ja keskikaistaleella yhdistämistä.

Eli:

1. Teenkö alkuperäisen designin mukaisen huivin, vaikka epäsymmetria särkeekin sisäisen insinöörini silmiä?

1,5. Teenkö vihjeet 1-4 uudelleen ja yhdistän ne silmukoita jäljitellen? (Eijei, älkää unta nähkö. Tylsä vaihtoehto!)

2. Teenkö huivin, jossa teen uudelleen alusta vihjeet 1-4 ja yhdistän keskikaitaleella? Langan riittävyys tai riittämättömyys huolettavat.

3. Teenkö huivin, jossa neuloskelen eteenpäin ja kavennan lopun uuden vaihtoehto-ohjeen mukaisesti? Tässä voisi itse sooloilla keskiosissa ja itse päättää reunakuvion asettamissa rajoissa huivin pituudesta.

-10%-ryhmään lähtemistä olen myös pyöritellyt. Täällä kyllä on ihan kohtalainen lankavarasto (alle 20 kiloon se silti jää), joka on jouduttu hajauttamaan useaan eri paikkaan, mutta tilanne on jokseenkin hallinnassa. Monille langoille on olemassa hyvä suunnitelma, muttei aikatauluresursseja suunnitelmille.