Kuten ehkä olette huomanneet, allekirjoittaneella on enemmän ideoita kuin mahdollisuuksia toteuttaa niitä. Ideoissa on vain se vika, että ne ovat alunperin jonkun muun ideoita eivätkä minun. Minulla oli viime viikon lopulla tylsää ja kävin kirjastossa. Mukaan tarttui SK 11-12/2007 ihan tarkoituksella. Siinä on Kainuun lapasten ohje, linkissä "virallisen tahon" kuva maakuntalapasista. Mutta tuo tarvikepaketin hinta! Kääk. En raski ostaa.

Mutta onhan minulla monenväristä Novita Woolia kaapissa, jos vaikka niistä yrittäisin kirjoneuletta? Minulla on aiheesta joitakin huonoja kokemuksia, mutta jospa nyt olisin neulojana kehittyneempi. Ainakin vieteri riittää yrittää pidempään.

Toinen malli, jota voisin harkita tekeväni (lahjaksi), mikäli käsitykseni kirjoneuleista on muuttunut, on pääkallolapaset.

Sain Luna Moth Shawlin eilen valmiiksi, pingotusta ja päättelyä myöten. Tässä olisi kuviakin, ellei eilen illalla olisi pitänyt tietokoneen näpräämisen sijaan katsoa leffaa neloselta, mutta kyllä kirja oli sittenkin parempi.