... mutta näyttää nyt tulleen järkiinsä. Onneksi! Huvittavin avainsana, joka blogillani oli sekoilun aikana, oli "salarakkaat" ja hyvänä kakkosena tuli "sunäitis". (Julkirakas on parempi kuin laatikollinen salarakkaita ja munäiti on Helsingissä kyläilemässä ja tuo minulle tuliaisia lankakaupasta. Nih!)

Muokkailin laatikoiden sisältöjä vähän ja vaihdoin blogin pohjan. Punainen pohja alkoi kyllästyttää.

Vyyhtesin eilen nojatuolin selkänojan suosiollisella avustuksella vähän valkoista Novita Woolia käsipelillä ja aion kokeilla KoolAid-värjäämistä (ehkä tänään, kunhan jälkikasvu on mennyt nukkumaan, ylimääräisen härdellin minimoimiseksi). Melkein ostin lisäksi harmaata Nallea, mutta jätin sen sittenkin kauppaan. Vaaleansinistä Novita Bambinoa voisin yrittää värjätä lisäksi. Koolausoppaita on luettu ja mietitty taktiikkaa.  KoolAid-pussini ovat aika punaisia kaikki, joten oletettavasti lopputuotoksetkin lienevät pääasiassa punaisia. Palaan asiaan, jos/kun on jotain raportoitavaa.

Neulominen EI kiinnosta juuri nyt yhtään ja äitienpäivälahjaksi aikomani Haavisto-lapaset etenevät hitaanlaisesti. Ehkä ne valmistuvat ensi vuoden äitienpäiväksi... Joitain virkattuja juttuja olen katsellut sillä silmällä, josko vaikka ottaisinkin koukun käteen.