Harrastin viikolla esikoisen harrastuksen tukemista. Onhan se jääkiekko ihan kiva harrastus, mutta seuran talkoohommia riittää. Onneksi tiimin poikien vanhemmat ovat mukavaa porukkaa!

Kuopus on kipeänä, ensimmäistä kertaa noin viiteen kuukauteen, ja hän sentään on päiväkodissa hoidossa. Aika terve talvi on kerrankin ollut!

Koululaisen hiihtoloma alkaa. Meidän piti mennä mummolaan yökylään, vaan saapa nähdä, voidaanko lähteä, kun tuo kuopus kuumeilee. 

Ystävä Espoosta soitteli ja kehui pitävänsä kotonaan neulomiani sukkia, vaikka aikaisemmin ei ihmeemmin ole villasukissa oleillut, paitsi kuulemma mökillä. Hän, kuten moni muukin, tuntuu pitävän ohuesta langasta neulotuista sukista.

Mietin blogin siirtämistä blogspotiin. Itse asiassa jo perustin sinne blogin, mutta mietinnässä on, muutanko sinne. En ole vielä sen kummemmin tutustunut siihen.

Huiviarvuutteluun voi vielä tänä iltana osallistua. Palkintojakin olen jo hieman suunnitellut... Palaan asiaan huomenna, jos vain ehdin. Nyt katoan saunaan, illanjatkoja!