vähän kuvia. Tämä onkin monimutkaista puuhaa, kun ensin on otettava kuvat, siirrettävä ne kamerasta koneelle ja sitten tänne. Odotellessa kaiken tapahtumista voisinkin vaikka vähän näpertää jotain käsilläni.

Mutta asiaan. Tässä blogini ihka ensimmäisessä kuvassa on raidallinen Novita Woolista neulottu raitavillapaita, joka on kokoa n. 104-110cm. Raidat on omasta päästä, malliin olen ottanut apuja jostain sileän neuleen silmukkamääristä. Kappaleet on neulottu tasona, puikoilla 3mm. Napit ovat kammottavat, mutta muita ei sillä hetkellä kotoa löytynyt. Käytössä toiminut asiansa ajaen. Toinen neule, se suurempi, on noin kokoa 140cm ja lanka on samaa kuin pienemmässä paidassa, mutta neulottu 3,5mm puikoilla. Tykkään, että kolmonen sopii käteeni paremmin Woolia neuloessa.

534755.jpg

Ja sitten toinen kuva... tämähän alkaa sujua! Tässä kuvassa on esiteltynä puuvillalankaprobleemani. En osaa päättää, mitä näistä väreistä käyttäisin n. 110cm pojan puseroon. Beige ja 2 vaaleanvihreää ovat Novitan Suvia, vaaleansininen alhaalla on Ericaa (ja merseroitua) ja loput siniset ja vihreät ovat Marks&Kattensin Floxia. Tarvitsen paitaan todennäköisesti 5-6 kerää, mutta mitä värejä valitsisin? Vihreät? Sinivihreät? Päättäminen on vaikeaa! Voitte ystävällisesti tarjota hyviä neuvojanne kommentteihin, oi te värisilmälliset kollegani!

534764.jpg

Ja vielä viimeiseksi kuva vuosikertamohairista puikoilla 6mm tehdystä Fifi-huivista, josta voi etsiä ne kuuluisat 5 virhettä. Yhteen kohtaan tuli virhe, jota yritin korjata purkamalla paikallisesti (mohairlanka oli hyvin yhteistyöhalutonta) enkä saanut sitä ihan kuntoon sittenkään. Lisäksi ylälaidan päättelty reuna kiristää. No, harjoituskappaleelle se on kai sallittua? Koko n. 165cm*90cm. Lahjoitan sen äidilleni. Väri on antrasiitinharmaa, jossa oli metallilankaa ja oranssia kiiltävää lankaa seassa.

534761.jpg

No, tässä kaikki ensi kertaan. Kuvia on tulossa lisääkin. Kiitos Sibyllalle blogini ensimmäisestä kommentoinnista!