Arvontaan on aikaa osallistua vielä noin 12 tuntia! Tuossa se on alempana, tiistain postaus.

Käsi kestää taas neulomisen, jihuu! Eilen kokeilin varovasti, eikä käsi enää tunnu kipeytyvän. Sain kuin sainkin MS3:n toisen vihjeen valmiiksi ajoissa- tänään julkaistaan seuraava vihje.

732429.jpg

Tapasin toissapäivänä Tarjan kaupungilla, ja teimme kierroksen lankaa myyvissä paikoissa. Ehkä kierroksen paras anti oli kirppiksellä, mistä ostin marjapuuron väristä Floricaa 300g. Ostin myös mustaa Kotiväkeä toisesta paikasta, sillä olen ollut pitkään sitä mieltä, että tarvitsen sitä. Yksi lankakaupan lanka jäi keskiviikolta hampaankoloon. Täytyy käydä siellä ostoksilla, kunhan taas on asiaa keskustaan.

Sain irrotettua puikot esikoisen ylösalaisin-raglanista. Päättelyt ja kainalosaumat on tekemättä, mutta puserosta tuli sopivan kokoinen.

Lopuksi vielä puutarhakuva- laittakaa rasti näkyvälle paikalle! Tämä ei tule toistumaan, sillä ns. kukkapenkkini kasvavat pääasiassa rikkaruohoja, en jaksa hoitaa niitä. Kukka se on voikukkakin... Kuvaan liittyy kysymys:

Mikä tämän perennan nimi on?

732430.jpg

Kasvi leviää hyvin ja kukkii runsaasti vasta näin loppukesällä (ovat tänä vuonna ehkä aikaisin kukassa). Kukat ovat keltaiset, varressa kiinni ja kellomaiset, ja kukinta kestää aika kauan. Korkeutta kasvilla on arviolta noin 60-80cm. Ilokseni kuunliljat tekivät tänä vuonna muutamia nuppuja. Toivottavasti ne kukkivat myös.

Toistan vielä kysymykseni Novita Ainosta. Nyppyyntyykö se, jos siitä ulkoilutakin tekisi? (No joo. Edellisetkään suunnitelmat eivät ole valmistuneet, ja nyt täällä haalitaan lisää hommia ja suunnittellaan kalliita lankaostoksia!)

Palaamme arvonta-asialle, kunhan hetki on siihen otollinen. Siihen saakka heippatihei!