Pirre avasi jo lähettämäni JYV-paketin. Ei hän sitten malttanut odottaa ihan jouluun saakka, mutta ei se mitään! Kuvaa koko paketista ei ole, mutta tässä on lovikkaat, jotka tein hänelle. Paketissa oli lisäksi sekoitus Rooibos-teelaatuja, pieni hedelmäkarkkipussi, Online-sukkalankaa Pirren väreissä (vihreä-ruskea-pätkävärjätty), M&K:n Sarek-lankaa (vihreää, sinistä, punaista) ja Sabrina-neulelehti. Lyhtykynttilän sujautin myös mukaan. Paketoin kaikki erikseen, jotta avattavaa olisi enemmän ;-). Nyt alkaa jo jännittää, mitä Pirren lähettämässä lumiukkoisessa paketissa on...

1055269.jpg

Malli: Lovikkalapaset Novita 2007 syksy-lehdestä

Koko: naisen

Lanka ja menekki: Harmaa Novita Huopanen, n. 120g, koristelu Novita Woolilla 4-värisesti

Puikot: 7,0 mm sukkahalot

Muuta: lovikkalapaset ovat kiitollista neulottavaa, valmista tulee nopeasti ja nämä istuvat käteen kivasti. Harjasin lapaset hiukan pinnasta pörröisiksi ennen paketointia.

---

Tänään vaivasin päätäni "picot point cast-off":illa. Aamulla päättelin huiviani, mutta nypylöitä ei syntynyt. Purin pois nypylättömän päättelyn. Raavin tikkuja päästäni. Oli pakko hakea netistä lisäohjeita, joilla se sitten onnistuikin. Uskaltaisikohan luvata huomiseksi kuvia valmiista petroolista Moonlight Sonata Shawlista? No, ennen joulua niitä varmastikin on luvassa.

Aloittelin heti innostuneena punaista huiviani, mutta olen nyt aloittanut kahdesti ja purkanut pois yhtä monta kertaa. Onko neulojalla kivaa? Ahdistaa jo valmiiksi noin miljoona langanpäätä, jotka projektin loputtua olisi pääteltävä. Luin kyllä Villapallon ohjeet päättelemisestä neulonnan aikana ja jopa tajusin systeemin, mutta homman ollessa vielä kokeiluvaiheessa (neulon, puran, neulon, puran) langan pätkiminen säälittää. Kyllä kai se tästä taas lähtee liikkeelle.