Lopetan ensi viikoksi noiden outojen otsikoiden tuottamisen, lupaan sen. Blogilistan mielestä olin tänäänkin jo päivittänyt, mutta en kyllä vielä tunnusta mitään.

Mietin eilisen jälkeen, pitäisikö minun taustoittaa tuota heittoani ammatinvalinnanohjauksessa käymisestä, ja tilannettani suhteessa työelämään muutenkin, mutta taidan vähän pelätä mahdollista kriittistä palautetta kommenttilootassa, joten jään vielä miettimään asiaa. Mutta sanotaan vaikka niin, että neulominen ehkäisee minua ajattelemasta huomattavasti vaikeampien asioiden ratkaisemista, ja siksi neulomiseni saa välillä suorastaan maanisia piirteitä. Jotain tarttis tehdä, se tiedetään. 

Onko minulla mitään kerrottavaa neulonnasta? Onhan sitäkin vähän. Kävin kirjastossa tulostelemassa MysteryStole 3:n kaavioita ja suunnitelma sen jatkamiseksi alkaa hahmottua. Pitäisi tehdä vähän leikkaa-liimaa-askartele-töitä, että suunnitelmasta tulisi helpommin seurattava. Eli tavoitteena on suunnilleen symmetrinen huivi- ei yhteen ompelemalla, ei keskikaitaleella, vaan jatkamalla ja kaventamalla huivin loppuosa kolmionmuotoiseksi. Reunuksen sisällä yritän käyttää viimeiseen jaksoon sulkakuviota, jota alkuperäisessä oli käytetty siivessä. En pysty tekemään siipeä edes lahjahuiviin, sillä sisäinen insinöörini on sitä mieltä, että sitä ei neulota. Ei, vaikka se olisi helpompi ratkaisu. Piste.

Edittiä vielä. Kävin vilkaisemassa Secret of Chrysopoliksen ensimmäistä vihjettä, joka miellytti sisäistä insinööriänikin. Reunus näytti jo kaaviona hyvältä.