Vieläkin kotona. Kuopuksen kuume nousi eilen illalla, joten tämäkin päivä sairastetaan kotona. Toivottavasti sama kuvio ei enää tänään toistuisi.

Lastu lupaili blogiarpajaisvoittoa, mutta onkohan posti hukannut sen, sillä tänään postilaatikossa oli ilmoitus kirjastosta varaamani kirjan saapumisesta (201 virkkausideaa...), puhelinluettelo (edistyksellistä, ettei sitä enää tarvinnutkaan hakea esim. puhelinyhtiön varikolta, jonne muutenkin olisi asiaa ihan tämän tästä), Aku Ankka ja Kiekkolehti (kaksi viimeksimainittua eivät kylläkään tule minulle, mutta luen niitäkin ihan sujuvasti). Toivottavasti Lastun postikin osaa joskus perille, sillä voihan vaikka olla, että se on kannettu väärään laatikkoon ja ottaa aikansa, ennen kuin se osaa oikeaan osoitteeseen. Pitäisiköhän kysellä postista? Joskus tuntuu, että jakaja lukee numeron, mutta ei kadunnimeä tai etunimen, mutta ei sukunimeä...

Eilen mainitut sukat valmistunevat tänään. Myöskin arkeologiset kaivaukset lankavarastossa jatkuvat tänään. Nyt taidan heittäytyä vatupassiin- Atrian valmiskaalikääryleet olivat oikein hyvä pikalounasvalinta (kuopus söi perunan ja eilistä nakkikastiketta). Kaksi käärylettä jäi vielä huomisellekin. Nam!

Poistin lankojen myyntipostaukset: kaikille on löytynyt uusi omistaja.