Odotin innokkaasti perjantaita ja uutta vihjettä Mystery Stole 3:sta, ja tulihan se sieltä, samoin kuin teemapaljastus. Listalla oli käyty melkoisen kiihkeää keskustelua huivin teemasta ennen kuin se julkaistiin (ihmiset voivat olla huvittavia, puolin jos toisinkin). Nyt paljastetusta teemasta minulla ei ole minkäänlaista mielipidettä. Muistan nähneeni "Pienten joutsenten tanssin" lukion penkkareissa balleriinoiksi puettujen poikien esittämänä, ja se oli hauskaa, ja muistan myös siihen kuuluneen musiikin. En siis taida olla riittävän kultturelli arvioimaan teemaa.

Mutta itse huiviin. Olen pitänyt ideasta paljastaa ohje vähitellen ja sen neulominen on ollut tähän saakka hauskaa, mutta nyt en tiedä, mitä ajatella. Jätin sen odottamaan seuraavia vihjeitä ja mietin, jatkanko vai puranko. Olisin odottanut huivilta symmetrisyyttä muodon tai edes reunuksen kuvioinnin suhteen. Reunus on toistaiseksi ollut ihan parasta huivissa. Nyt huivi näyttää siltä, kuin se olisi pätkäisty poikki nelosvihjeen jälkeen ja sitten alettu neulomaan jotain ihan muuta siiveksi. Mietin jatkamista uuden kokeilemisen kannalta (lyhennetyt kierrokset ja niistä siivelle muodostuva kaari), mutta enpä vielä tiedä.

Taidan siis odottaa huiville jatkoja, 2 vihjettä kai vielä on tulossa. Olkoon tuo nappi nyt tuossa vielä toistaiseksi.

---

Kamera on edelleen lainassa.

Silke-Tweed-projektini puikko puhkaisi lauantaina oikean etusormeni päähän melkoisen halkeaman. Olen kyllä viikonloppuna myös neulonut, mutta tuskasta irvistellen.