Arvontaan saa ja voi osallistua vielä! (Tuossa heti alempana)

Olen kai neulonut liikaa tai eilinen pullanleivonta jumitti oikeasta kädestä jonkun sellaisen paikan, että neulominen ei nyt onnistu. Tai onnistuuhan se, mutta tekee #§%¤¤#!:n kipeää ja on kuin joku lihas olisi kestojumissa ranteesta ylöspäin. Kyllä tämä tästä, laitoin kipugeeliä käsivarteen ja yön yli nukkuminenkin auttoi.

Eilen käväisin kaupungilla ja bongasin Woolin uudet värit Anttilassa. Punainen on ihana! Paljon parempi kuin aiempi joulunpunainen. Tummansininen on tervetullut lisä värikarttaan (sanoo 2 pojan äiti). Beige- no jaa, ostan varmaan jossain vaiheessa sitäkin. Lila oli tosi (liiankin) terhakka, ei ehkä ihan minun makuuni. Vaaleanpunainen oli tosi vaisu. Ja sitten ostokset... Ostin viime kevään vanhan roosan väristä Woolia alekorista.

Novita-lehtikin saapui eilen. Tykkäsin 7V-liitteestä. Lehdessä paras kyllä oli pitkä neuletakki, mutta siihen menisi liki 2kg uutuuslanka Mamboa. Luultavasti takista tulisi niin paksu, etten pystyisi pitämään sitä missään saamatta lämpöhalvausta (kun on noita omiakin toppauksia...). Niiskis. Ja kalliiksikin takki tulisi. Seli seli.

Lisäksi harmittaa, että Novitan langat menevät keinokuituisempaan suuntaan (vai kuvittelenko minä tämän?). Ainoa olisi vielä parissa kaupassa sopivissa väreissä, mieli tekisi tehdä siitä paksu ulkoiluneule- sekö oli hyvää nyppyyntymään?

Tänään tapaan bloglandiatuttavan ihan IRL. Jännää!