Hoitelin tänään joulupostit matkaan. JYV-paketti on lähtenyt määränpäähänsä. Toivottavasti saaja, Pirre, tykkää sisällöstä! Myös Talutin saa pienen paketin, sillä myötätuntoni heräsi lukiessani huonokäytöksisistä hiiristä. Aikaisemmin jo muistin SeijaP:tä kiitokseksi SNY-kierroksesta.

Talon sisätilojen siistiminen etenee. Minulla ei ole kovin korkeat standardit siivouksessa, joten muruton lattia riittää, jouluverhoista tämä talo ei ole koskaan kuullutkaan enkä isommin jaksa stressata joulusiivouksesta. Pahimmat kohdat siivotaan ja muuten annetaan olla. Eniten ehkä tympii joka paikkaan pursuileva paperi, mainospostit ynnä muut.

Yritin tonttuilla tänään. Kertokaa, missä ovat kaikki (kohtuuhintaiset) huputtomat koulupoikien college-puserot, joissa tarkenee näilläkin leveysasteilla??? Löytyy joko ohutta trikoopaitaa tai hupullista vetskaritakkia, ja se huppu ui yli 150-senttisen kolmasluokkalaisen mukana joka lumihangessa ja lopun päivää kylmettää niskaa märkänä. Ei yhtään hyvä muoti! Minä en löytänyt isolle pojalle college-puseroa tänään pukinkonttiin.

Alanpa etsiskellä netistä neuleaiheiseen kummitytön joulupakettiin sopivaa sukka- ja pitsihuiviohjetta...