Blogiarvonnoissa onni on nyt heinäkuussa potkaissut useammankin kerran. Maaritilta tuli ihana paketti aamuani piristämään. Olin arvannut korun aiheeksi pikkulusikkaa, sillä mielestäni äidin laatikoissa on vanhoja hopealusikoita, joissa on joku vastaavanlainen kiemurainen koristelu. No, arvausten päätteeksi minulla oli vielä arpaonneakin, ja tällaisia ihanuuksia Maarit lähetti!

1741943.jpg

Vyyhti Grignascon Merinosilkiä ihanan värisenä- sisällä se näytti punaisemmalta ja ulkona violetimmalta. Fritidsgarnia, joka sopii hienosti pinkin vyyhteni kanssa yksiin. Succaplokki-puikkomittari, jota kuopus nimitti irtokädeksi. 2 patukkaa Geishaa, ja minähän tykkään suklaasta. Ja vielä kaunis kortti terveisineen. Kiitos kiitos kiitos!!!

Tuossa taustalla näkyy uusin sukkaprojektini- punamix Nalle näyttää sisällä ihan punaiselta, mutta ulkona auringossa se on punaviolettia?!

Edelleenkin etsin Haaviston lapaskirjan näköispainosta, jos jollakulla sellainen vielä on myynnissä. Lähettäisin sen Kanadaan Vihervaaran Annalle. (Tai jotain...)

Tapaan Tarjan tänään, kahvitellaan iltapäivällä kaupungilla. Kivaa viikonloppua kaikille!