muistelen elokuuta 2003, kun kuopus syntyi. Oli tukala kesä, oli liian lämmintä olla raskaana. Öisin ukkosti ja päivisin oli hikinen ja tuskainen olo. Istuin viimeisinä aikoina öisin terassilla pelkkä pussilakana ympärilläni, että olisin saanut viilennystä. Nyt siitä on jo tasan 4 vuotta eikä vauva ole enää vauva. Helteessä en vain viihdy vieläkään.

Onni suosi minua Hannan blogiarpajaisissa, kiitokset määrätietoiselle onnettarelle :-).

SNY lähestyi eilen kirjeellä, joka sisälsi Wetterhoffin värikartan. Kiitokset! Istuin pihalla ja luin kirjeen moneen kertaan (on niin kivaa saada etanapostia!) katselemassa värejä auringossa ja mietin vastauksia Salaisen kysymyksiin. No niin! Mietintö on suunnilleen valmis.

Lankana ohuempi Wetterhoffin Silvia kiinnostaa enemmän kuin Sivilla. En ole tainnut tehdä mitään niin ohuesta langasta, joten kiinnostaisi kokeilla. Tykkäsin myös sen ulkonäöstä, jossa kierteet erottuvat mukavasti.  

Värikysymys onkin jo hankalampi- ihania värejä oli monta! Liian monta. Jos ajattelen esim. juhlavaatteitani (mustaa, valkoista ja punaista), värivalintani olisi punainen (918), mutta huivimallin valinta tähän väriin voi olla hankalaa, sillä väri on melko vaativa (mutta ihana!).  Yksi huivimalli kummittelee mielessä, eikä siihen kirkas punainen ole ehkä oikea väri, vaan siihen voisi käydä esimerkiksi tumma violetti (916). (Tai viininpunainen, mutta sen jätin tästä nyt pois, sillä minulla on sen väristä Regia Silkiä, jota sain blogiarvonnassa Hannalta.) Myös ruispuolukkapuuron väri 907  tai tumma harmaa (923) olivat kauniita ja sopisivat varmaan moneen huivimalliin, esimerkiksi Shetland Triangleen, jonka ohje minulla on.

SNY-ystäväiseni, haluaisin kuitenkin, että sinä päätät värin :-). Vaihtoehtoja on vieläkin useampia, mutta onnellinen olisin mistä tahansa noista. Värin ja huivimallin valinta menevät vähän käsi kädessä... 

Joo, digikamera on vieläkin lainassa :-(.