Kiitokset edellistä postausta kommentoineille, ne lämmittävät mieltä vielä pitkään. Lapasten väritys on ihan minun näköiseni ja pidän siitä itsekin tosi paljon. Arvatkaa vain, olenko suunnitellut jo monta muutakin vastaavaa hanketta raitalangoista...

Joulu lähestyy. Aatto on tasan 4 viikon kuluttua! Nyt ei ole aikaa neuloa lisää lapasia, jotain muuta on tehtävä vaihteeksi. Siis puikoilla on tällä hetkellä vetisen elementin joululahjasukat (.pdf) tummanharmaasta Nallesta kälylleni. Väri on tylsähkö, mutta käly pitää paljon tummia vaatteita, joten ehkä ne sopivat hänelle kuitenkin hyvin. Jos innostun, teen myös kämmekkäät hänelle.

Voitin Rouva Oranssin blogiarvonnassa, ja viime perjantaina kuoresta tulivat ulos pehmeät ja makeat:

1082823.jpg

Kitten mohairia terrakottan värisenä 2 kerää- nämä pääsevät samanväristen kaksosten leikkikavereiksi. Näistä tulisi jo suuuuuuri huivi yhdessä! Legs-ötökkä on ihana, varsinkin korvat ovat upeat. Ja Kevät-huivi on Legsiä lämmittämässä. Maskotti on varmaankin virkattu ja sitten huovutettu söpöläinen. Ja karkkia teemaan sopivissa väreissä. Kiitoksia Rouva Oranssille kivasta palkinnosta!

1082834.jpg