Kiitos linkkivinkeistä palmikkotakkiin! Luulen, että joudun säätämään kaikenlaista, mikään ohje ei sellaisenaan ehkä sovi suunnitelmiini. Palaamme asiaan, kunhan on jotakin päätettynä tai jopa neulottuna.

Nämä ovat olleet valmiina pari päivää, tämän vuoden puolella kuitenkin valmistuivat. Alla yritys käyttää lapsityövoimaa kuvaamiseen. Menestys oli kehno, vaikka itse ottamissani kuvissa on myös paljon parantamisen varaa. Jos haluaisi ottaa kunnollisia kuvia, pitäisi varmaan odottaa kesää tai tehdä kaikki sopivan vaaleasta langasta. Tai ehkä laittaa kamera vaihtoon...

1183161.jpg

1183155.jpg 

Malli: Azure, Knitty

Lanka ja menekki: viininpunainen Hjerte 4 trådet, n. 80 g

Puikot: 2,5 mm magic loop

Koko: n. 24 cm pitkät jalkaterät

Kenelle: minulle!

Muuta: Malli on ihana ja tykkään Deb Barnhillin sukkamalleista. Tämä on jo toinen varpaista aloitettu malli, jonka olen hänen ohjeillaan tehnyt. Tosin neulon kyllä yhden sukan kerrallaan enkä kahta, niin kuin ohjeissa neuvotaan. Sukka istuu kuin valettu jalkaan, vaikka varren päättelyn kanssa on aina ongelmana saada se sopivan löysäksi. Sukassa viehätti kannassa menevä valaanpyrstövalepalmikko aivan erityisesti. Kantapään tekotapa on muuten loistava! En käy kertaamaan, monestiko sekosin mallikuviossa ja onko sukkiin jäänyt virheitä... Olen itse sukkiini tyytyväinen ja lanka oli ihanan pehmeää, joskin kierre hajosi helposti.

1183150.jpg

Tulossa seuraavaksi: retroväriset jämälankasukat kummitytölle arkikäyttöön. Herkimmät saattavat saada migreenikohtauksen pätkävärjättyjen lankojen aiheuttamasta visuaalisesta sekavuudesta.