Minäkö en koskaan voita mitään? Ei pidä enää paikkaansa! Juhannuksen jälkeen olen saanut kaksikin blogiarpajaisten voittoa, joista kiitokset LindaB:lle ja Hannalle!

Linda lähetti minulle salaperäisen suklaarasian muotoisen paketin, josta paljastui...

718976.jpg

2 kerää kauniin vaaleanvihreää Novita Virkkauslankaa, 2,5mm virkkuukoukku, hauska taulu (lause on täyttä totta perheelliselle, kun joutuu kokkaamaan monta kertaa päivässä lapsille!) ja muistikirja, kaikki toistaen samaa värimaailmaa. Taulu on toki keltainen, mutta käy hyvin yksiin vihreiden kanssa. Kiitos Linda!

Ja tuoreempi blogivoitto, lähettäjänä Hanna, joka halusi tietää lempivärini:

718984.jpg

Eli Droste-suklaanappeja ja 3 kerää ihanaa viininpunaista Regia Silk-sukkalankaa! Tässäkin lahjassa toistuu viininpunainen väriteema. Ja kauniisti paketoituna ihastuttavan jääkarhunpoikasta esittävän kortin kera. Ostin itse tuota samanväristä sukkalankaa 2 kerää viime viikolla Ämmänsaaresta, mutta glitterillä (Regia Silk Shine) maustettuna- niistä saa nyt aikaiseksi aika suurenkin neuleen (huivin, jossa on molempia?). Kiitos, Hanna!

Molempia blogivoittoja hinguttaisi päästä kokeilemaan puikoille tai jopa koukulle, mutta nyt on niin monta työtä kesken, että minun on ensin saatava jotain valmiiksikin, ennen kuin aloitan uutta. MysterryStolea ei lasketa, sillä se edistyy vihjeiden tahtiin. En ole ihan tyytyväinen käsialaani, sillä reumalanka on tosi velttoa (mutta ihanan pehmeää) ja minulla on 3,5mm puikot huivissa. Vetäisin puikkokoon ihan tunteella sen kummemmin mallitilkkuja tekemättä ja kyllähän tuossa alemmassa postauksessa näkee, että ainakin reiät erottuvat kunnolla... Onneksi pikku epätasaisuudet katoavat pingotuksessa. Alkua on neulottu mm. mökkilaiturilla, kivi mallikaavion painona.

En ole mikään pitsi- tai edes huivi-ihminen, mutta neulonnassa nämä kaksi yhdistettynä koukuttavat nyt kovasti. Esikoisen puseron toinen hiha on resorissa menossa ja on aivan pakotettava itsensä neulomaan sitä, että se valmistuisi, kun se on vielä sopivan kokoinen.

Palaillaan taas!