Sain lankavaihto-pakettini tänään. Liinulle kiitokset! Paketissa oli ruosteenpunaista Kitten Mohairia 2 kerää, 2 kerää pätkävärjättyä akryylinauhalankaa ja kerä Onlinien pörrölankaa. Yllärinä oli putkilollinen nappeja. Olinkin ajatellut, että nappeja pitäisi ostaa, ja putkilo säästänee minut nyt siltä. Kuva:

625865.jpg

Koska meille jäi paljon tavaraa, joka ei mahtunut enää kaappeihin, otin itsepalvelukirppikseltä pöydän vuokralle. Kiersin samalla kirppiksen läpi ja mitä löysinkään: LANKAA! Mustaa villa-viskoosi-silkkilankaa noin puoli kiloa. Ihan minun vahvuuttani, 3,5mm puikkosuositus. Tämä ei ollut aivan hullunhalpa ostos, mutta alle 2 euron jäi hinta/kerä. Tarjolla olisi ollut muutakin, mutta jätin ne toisten hamsteroitaviksi, mm. 7 suurta kerää harmaata mohairsekoitetta, joka ei puhutellut minua mitenkään. Mietin kyllä, olisiko sillekin pitänyt tarjota koti, mutta raski tapasi (Kainuu-suomi-sanakirja: en raskinut ostaa, vaikka vähän mieli olisi tehnytkin. Nuukailua siis). Kuva on heikkolaatuinen, mutta tiedot näkyy jotenkuten.

625868.jpg

Ja kun nyt mustaa lankaa esitellään, niin menköön vielä toinenkin kuva, tässä yksi äitini Helsingin-tuliaisista. Huomatkaa pölyinen ikkunalauta takana. Valokuvataidetta...

625850.jpg

Kaupungilla vielä pyörähdin LYSissä, jonka omistaja kertoili syksyllä tulevista uutuuksista, ja melkein sorruin siellä vielä herkunväriseen punakirjavaan Topp-Mohairiin, mutta ehkä minä voin hetken elää ilman niitä. Ehkä ensi viikkoon ihan?