Tapasin alkuviikolla Heklan pikaisesti, emmekä ostaneet yhtään lankaa! Hänen koiruuksiaan en valitettavasti ehtinyt tavata. Oli kiva tavata, Hekla.

Sain mahdollisuuden tehdä töissä jotain ihan muuta siistin toimistotyön vaihteluksi. Tässäpä tämä ihanuus, joka vei melko monta työtuntia. Pistettäköön se aloittelijuuden piikkiin.

1757449.jpg

Rahi eli pehmustettu jakkarahan se siinä. Materiaalit olivat perinteisiä huonekalujen tekemisessä käytettyjä ja työmenetelmätkin, paitsi niittipyssyllä ammuskelu edusti nykyaikaa. Homma sisälsi uskomattoman paljon eri työvaiheita, materiaaleja ja käsinompelua (nyt tiedän, mihin käyriä neuloja tarvitaan!). Sarjaa eli rahin kehikkoa, jossa jalat ovat kiinni, en tehnyt itse, sen sain valmiina. Lunastin tämän yksilön itselleni. Teen ehkä toisen myöhemmin, jos vain saan tilaisuuden.

Marjaretki-sukat punakirjavasta Nallesta ovat valmiit, mutta enpäs näytä niitä vielä. Uusia sukkia suunnittelen, jälleen aikomus on tehdä 2 sukkaa 1 pyöröllä. Haavisto-vaihtaritkin etenevät, saan 2 pakettia Atlantin ylitysmatkalle toivottavasti perjantaina.