Arvontaan osallistuminen on päättynyt. Itse arvonta on suorittamatta, mutta tähän palataan myöhemmin. Enkä ole palkintoakaan vielä miettinyt... Kiitos osallistujille!

Perjantaina tapasin Tanjan ja Tarjan kahvilla. Käytiin me lankakaupassakin, ja ostoksiakin tehtiin (minä ostin nappeja ja sukkalankaa), mutta minulla alkoi olla jo kiire päiväkotiin kuopusta hakemaan. Oli kiva tavata, uudestaan joskus!

Kummitytön takki etenee. Saan sen varmaan tänään pääpiirteissään valmiiksi. Mokailin hihojen kanssa ja pyöriöstä tuli siksi vähän pienempi kuin ohjeessa. Huomasin sen niin kaukana mokasta, etten mitenkään viitsinyt purkaa ja ottaa uusiksi. Asian voi korjata mittoihin pingottamalla. Tein myös jonkun verran kapeamman takin kuin ohjeissa oli. Kaulusta suunnittelin takkiin vielä. Lankakin riittää loppuun saakka, ja ehkä siitä saa vielä muutakin aikaan, pipon tai kaulahuivin tms. Ei ole kuvia, kameran pattereiden lataaminen jäi tekemättä.

Jämäprojekti saa minulta vielä jatkoa. Tarvitsisi kutaista vielä sukat isommallekin pojalle ja pipoja voisin vielä tehdä muutaman syksyä odottamaan. Luultavasti huhtikuun jälkeenkin jatkan jämälankojen tai ainakin yksinäiskerien kanssa. Kuka keksisi osuvan suomennoksen Oddball-ilmaisulle?

Kesäneuleet eivät vielä kiinnosta yhtään. Kesällä en oikein osaa käyttääkään neuleita, sillä niissä tulee aina liian kuuma.