tästä!

827069.jpg

Nice Matters Award on kierrellyt jo sen verran aikaa Bloglandiassa, että lahjoitan tämän kaikille tilaajilleni, joita oli viimeksi katsoessani reilu 50 (ehkä 56?).

Minun täytyy vähän miettiä IK:n tilausta. Luottokortillinen taho kyllä löytyisi, mutta eri asia on, haluanko vaivata lehtitilauksellani. No, pitää miettiä. Haluaisikohan velimies tilata sen minulle joululahjaksi...

Hekla; esikoisen harrastus on sen verran poikavoittoinen, että arpajaispalkintojenkin täytyy olla poikien/isien vaatekaappiin sopivia, siis ei huiveja tällä kertaa. Teen samanlaisia perusribbipipoja kuin pojilleni aiemmin näytin tehneeni. Sain eilen lopulta 2 pipoa valmiiksi! Aloitin iltapäivällä noin viideltä, tein kaikenlaista kotihommaa neulomisen ohessa (mm. ruoanlaittoa, poikien iltapalat ja -puuhat, tunti bloglandiaa ja pankkiasioita netissä jne.) ja päättelin toisen pipon klo 23:30. Jos jatkan samaa tahtia vielä toisenkin illan, olen neulonut itseni irti palkintojenlahjoittamisvelvoitteista tällä kertaa. Jos oikein riehaannun, voinhan vielä yrittää tuhota 7V-jämiä sukkapariin!