Minä tein sen! MS3 on nyt valmis! Sisäinen insinöörini halusi muodosta symmetrisen, ja niin myös tapahtui.

Oikeastaan vasta kuvasta näkee itsekin, millainen huivista lopulta tuli. Olisi ehkä kannattanut tehdä kaksi <-kuviota  loppupäähän (kuvassa oikealla), mutta ehkä siitä tuli nyt sopivan kokoinen pois lahjoitettavaksi. Yleiskuva huivista:

969044.jpg

Tässä oma sovellus lopusta- apuna olivat ryhmän sivuilta tulostetut reunaneuleen ja kärjen mallikaaviot. Siiven ensimmäistä mallineuletta on käytetty täytteenä.

969049.jpg

Ja tässä molemmat huivin päät:

969056.jpg

Tekniset tiedot:

Malli: Mystery stole 3 eli Swan lake, omin sovelluksin

Puikot: 3,5mm pyörö, ensin jokumikälie, myöhemmin Addi lace

Lanka: Schachenmayr nomotta Rheuma Thermal Wolle luonnonvalkoinen

Langanmenekki: 110 g / n. 650m

Koko: 195 cm*65 cm

Kenelle: voisi vaikka paketoida äidille jouluksi

Muuta: Ensimmäinen mysteeri-KAL-neulomus on nyt valmis!

Alkuun MS3:sta oli kiva neuloa. Mutta kun siipi tuli kuvioon mukaan, sisäinen insinöörini irtisanoutui projektista ja neulojan oli vaikeaa jatkaa. Joten huivi jäi odottamaan pussiinsa. Onneksi ryhmässä joku ystävällinen sielu teki huiville loppukärjen suunnitelman ja laittoi sen jakoon. Tarpeeksi suunniteltuani ja aikailtuani ja Taluttimen potkittua minut liikkeelle, sain aloitettua neulomisen uudelleen. Jouduin suunnittelemaan itse kolminkertaisen V-kuvion, joka alkaisi alhaalta ja levenisi ylöspäin.Keskikuvion sovittaminen siihen ei mennyt ihan putkeen, mutta lopputuloksesta ei toivottavasti saa selvää, missä neulomusta on retusoitu.

Vaihdoin puikot pitsiaddeihin aloitettuani uudelleen, ja sen kyllä neuleessa huomaa. Käsiala muuttui tiiviimmäksi ja tasaisemmaksi. Lanka on älyttömän velttoa, melkein kierteetöntä, ja se haittasi neulomista. Mutta toisaalta lopputulos on ihanan pehmoinen ja kevyt. Huivi on minulle vähän liian pieni.

Muuta: SNY:lle kiitokset postista! Se ei nyt ehdi tähän postaukseen (kameran akut...), mutta myöhemmin sitten...