Olen saanut Salaisen huivini irtaantumaan pyöröpuikostaan. Neulominen vei vain kolmisen päivää, vaikka muutamasta kohdasta ajattelin, ettei tämä (piip)-temppu onnistu ***-langalla millään ja että joudun sen vuoksi vielä vaihtamaan malliakin. Onneksi temppu alkoi sujua pienellä harjoittelulla. Lähettämispäivään on vielä aikaa, joten ehtiihän tuon pingotella. Tykkäsin mallista valtavasti ja varmaankin joudun neulomaan toisen villalangasta. Huiviin valitusta langastakaan ei itse asiassa ole pahaa sanottavaa. No, näette sitten myöhemmin, mitä tuli tehtyä, mistä langasta ja kenelle.

Viesti Omalle salaiselle huivittelijalleni: ei kannata koosta stressata- minulla on isoja huiveja ja pienemmällekin varmasti on käyttöä! Neuloja päättää itse.

Neulonnassa on selvästi meneillään maaninen vaihe kesän jälkeen. Kaikki pitäisi saada aikaan NytHeti. Onkohan Avast jo tekeillä esikoiselle? Sekin selviää myöhemmin. Ja juu, huiviruusukin on vielä pingottamatta, kisasukat lähettämättä... Ensi viikolla sitten.