Pitkästä aikaa onni potki blogiarpajaisissa- voitin mustalangan arpajaisissa ja tänään postilaatikossa oli Aku Ankalla ahtaat paikat!

1429531.jpg

Ihana paketti, jossa oli sitä samaista Samosta, joka ei kaulahuivina näyttänyt yhtään pöllömmältä, joskin tein huivista hiukan liian leveän ja samalla se jäi hiukan liian lyhyeksi, enkä viitsinyt purkaa ja alkaa alusta, valkoista Woolia, Kool Aideja (jokohan noita kohta uskaltaisi kokeilla?), suklaata ja kardemumma-kahvia, jonka sanotaan olevan vatsaystävällistä. Ihana paketti, kiitos paljon! Samoksesta teen varmaan samanlaisen kaulahuivin, mutta kapeamman ja pidemmän, ja vien ekan sittenkin tiimin arpajaisiin. Väri sopii R-collection-hupparitakkiini...

Blogini muuttoa ja Ravelrya ajatellen tein tilin flickriin, mutta joudun opettelemaan systeemiä vielä. Yritin ravelryyn lisätä kuvan keskenkeittoisesta Charisma-villiksestani, mutta selain ei tykännyt minusta enää ja kaatui. Yritän myöhemmin uudelleen...

Olen innostunut jämäprojektista ja tässä maistiaisia tekeillä olevista Jämäjemmarin design-sukista. Minua kyllä alkaa itkettää viimeistään päättelyvaiheessa, mutta näiden neulominen on kivaa!

1429560.jpg

Edit: Onnistuin tekemään kuvallisen entryn jämäblogiin, mutta Ravelryyn kuva ei tartu mitenkään vaikka onnistuin liittämään kuvatilini sinne. Alkaa olla hoppu muihin juttuihin, joten jatkan tekniikan ihmelapsena sohlaamista jonain toisena päivänä.

Kiitos ja anteeksi!