Knitty on saapunut. Sukkia, villatakkeja äidille sekä isolle ja pienelle pojalle, jännä viltti ja paljon muuta. Jos minua pyydetään neulomaan syntyvälle vauvalle jotain, tarjoilen Knittyn vilttiä ensiksi.

Salainen huivinkutojani viestitteli huivin valmistuneen. Jännää odottaa postia!

Virkatut laput eivät ole edistyneet. Niitä taitaa nyt olla 32. En pysty tekemään niitä edes stressinpoistoon. Pitäisi varmaan nukkua enemmän, jos vain kykenisin.

Kainuun sukkakisan sukkia pitäisi käydä katsomassa paikan päällä. Eilen mietin Neulomossa virinneestä keskustelusta, mitä tarkoitetaan säännöissä olleessa vaatimuksesta omasta suunnittelusta ja miten sen itse käsitin.

Tein 2 sukat pintaneuleella ja harvinaisemmalla kannalla, toteutus 2-in-1 magic loopina. Mallineuleita en väitäkään itse keksineeni -se voisi olla aika hankalaakin, niitä on niin paljon neulemallikirjoissa ym.- enkä edes kantapäätä, mutta suunnittelemani sukat ne silti ovat. Zimmermann sanoisi sitä unventingiksi. Pähkäilin itse mallineuleeseen sopivan silmukkamäärän, lisäysten määrän ennen kantapäätä ja kavennusten oikean määrän kantakäännöksessä. Magic loopillekin on omat ohjeensa, myös suomeksi, enkä voi väittää tekniikkaakaan itse keksineeni.

Sen sijaan keksin itse, miten nämä yhdistetään uudeksi sukkapariksi erikoisemmalla tekniikalla (ML). Joten ovatko nämä minun suunnittelemani sukat vai eivät? En usko edes pärjääväni kisassa, lehtikuvissa kun sukkani eivät näytä yhtään miltään.

Nimim. Paljon melua tyhjästä- Kainuussa on nyt isompiakin huolenaiheita kuin sukkakisan mallien originellius.