on selattu ja pähkitty Silke-Tweedin puikoille saamiseksi. Olisi kätevää tehdä v-kaula-aukkoinen raglantakki topdown-systeemillä, mutta kun ei ole ohjetta. Pari maksullista löysin, esim. tämä oli kiva, tai täällä useampikin, mutta äh, pitänee yrittää itse. Kaikenlaista on tulosteltu ja mietintämyssyyn otettu. Katsotaan nyt, miten tämä homma etenee. Säätämiseksi menee joka tapauksessa. Ohjeen perustaksi voisin ottaa vaikka tämän. Onneksi lanka näyttää kestävän purkamista useampaankin kertaan. Ehkä kokeilen vielä nyhertää niitä palmikoitakin, mene ja tiedä, mutta mielestäni lanka on vähän(?) yhteistyöhalutonta. Ja vaikka tarvetta lukulaseille ei minulla vielä olekaan, valaistuksen pitäisi olla huippuluokkaa, että näkisin vääntää mustia palmikoita sisällä. Pitäisiköhän neulomisessa kokeilla avuksi talvi-iltojen halkojenhakumatkalle ostamaani otsalamppua...?

En muuten heti tajua, mikseivät nämä kotimaiset neulelehdet ota mitään uudella tavalla toteutettavaa lehtiinsä. Esim. tuo top down-systeemi villapaitaan tai toe up-sukkiin jne. Onneksi ohjeita löytyy pitkin nettiä hurjat määrät! Paitsi nyt näyttää vähän huonolta, kun ei löydy sitä oikeaa ohjetta.

Myöhemmin tänään lähdemme poikien kanssa Joensuuhun viikonlopuksi. Ilma näyttää lupaavalta, ruokalistasta huolehtii ystäväni ja huomenissa on ohjelmassa shoppausta. Otan vähän Silketweediä ja kasan ohjeita mukaani, mutta en usko, että ihmeemmin neulon reissussa.

Viikonloppuja!