Huivi lähti viikonloppuna maailmalle parhaan ystäväni mukaan. Siis tämä:

754867.jpg

Ystäväni oli otettu, kun tarjosin huivia hänelle, hän tarvitsee sitä kuulemma talvella töissä lämmikkeeksi ja värikin oli todella mieleinen hänelle. Joulu oli tänä vuonna aikaisin. Hei hei Minttumaari!

Silke-Tweed-takkini etenee pikkuhiljaa. Kolmas kerä on menossa ja topdown-raglanista on nyt hihat erotettu apulangoille. Sen verran mittailin, että ehkä koko on suunnilleen sopiva minulle. Pisin pyöröpuikkoni on vain metrin mittainen, joten kun sovitin sitä, oli otettava toinen pyörö avuksi, jotta näkisin, meneekö villatakin alku hartioiden päälle. Lanka on hidasta neulottavaa, mutta nyt käsillä oleva kerä ei vaikuta ihan yhtä hauraalta kuin edeltäjänsä, vaikka samaa erää ovatkin. Solmujakaan ei ole löytynyt kerästä. Edellisessä kerässä oli ainakin 2 solmua ja lisäksi sain langan poikki kerran ihan vahingossa.

Uusia projekteja en ole aloittanut, vaikka mieli kyllä tekisi neuloa vaikkapa sukat SNY:ltä saamastani Fabelista (543). 

Esikoisella alkoi koulu tänään, hän menee jo kolmannelle luokalle.   

Niin, se digikamera. Joo-o, lainassa :-(. Minulla olisi vaikka mitä näytettävää teille (lankaa, SNY-paketti, josta oli kuvaus alempana ja valmiita töitä ym.), mutta nyt se ei vain onnistu.