Kissi tuli taloon postin mukana ja on ihanasti retro. Kissillä oli laatikossa lelunaan lankakerä (viininpunainen regia Silk 6-fädig, tulisikohan tästä vielä joskus pipo?) ja lukemistonaan kisulla oli kesäisiä retron oloisia ruokaohjeita. Muistan vielä, kun nämä ruokaohjekortit olivat muodissa joskus 70-luvulla. Kisumirri tuli palkintona neulontain kissakimblearvonnasta. Kiitos, .k!

1775019.jpg

Kyllä tällaista lemmikkiä kannatti odottaa, ja ehkäpä kisulille tulee vielä tänä kesänä tilaisuus nähdä paikkoja kotimaassa. Suunniteltu on ainakin. Joskin varsinkin kuopuksen kanssa matkailu ei ihan aina muistuta mitään huviretkeä. Tenava on kärsimätön ja voimakastahtoinen, eivätkä nämä ominaisuudet ihan aina tee meidän muiden oloa mukavammaksi. Pikemminkin päinvastoin. Onkin mietittävä sopivat uhkailu-, kiristys- ja lahjontamenetelmät jo ennen reissua valmiiksi.

Mansikat leikkivät vaikeasti tavoiteltavia tänä vuonna. Niitä saisi toriltakin päivän hinnalla, mutta kyttään vähän halvempia 5 kg laatikoita marketista, sillä me syömme mansikat kuitenkin kiisselinä ensi talvena. Jospa huomenna onnistaisi sen laatikon kanssa. Kun tänään ehdin kauppaan töiden jälkeen, laatikot oli jo myyty. Siispä huomenna menen töihin myöhemmin ja kauppaan aikaisemmin.