Flunssa on menossa ohi, paitsi että aamut maistuvat vielä jonkun aikaa pahalta ja yskittävät hurjasti. Kuume laski ehkä toissapäivänä lopullisesti. Raakun kuin varis muutamia päiviä ennen kuin ääni palautuu normaaliksi. Vielä jännitetään, sairastuvatko vielä terveet perheenjäsenet tähän kauhutautiin, jota lääkäriystäväni epäili oireiden perusteella adenoviruksen aiheuttamaksi, joka tarttuukin ihan kivasti kuulemma.

Lisäilin muutamia nappeja sivupalkkiin joutessani noista Knit-A-Longeista, joihin olen ilmoittautunut. Takuuta ei anneta, saadaanko mitään valmiiksi.

Ostoslistalle pitäisi lisätä uudet akut digikameraan. Kamera leikkii taas kuollutta.

Muistiin itselle ihan mielenkiinnosta: Shetland Triangle on pingottamattomana n. 150 cm*75 cm. Minkähän kokoiseksi se kasvaa vesikäsittelyssä? Huivin tekemiseen meni kaksi päivää, ja sentään sairastin ja tein paljon muutakin kuin neuloin (mm. nukuin...). Lankaa ei mennyt kauhean paljon, 110 g kirkkaanpunaista Kitten Mohairia. Jännittää, tuliko siitä tarpeeksi iso. No, menenkin tästä pingottamaan sen. Voisin samalla vaihtaa pyjaman sivistyneempään vaatetukseen. Palataan asiaan, kunhan on kuvia huivista.