Pääsin perjantaina sittenkin itseni kanssa yksimielisyyteen junaneuleesta- palasin taas perusteisiin. Teen isännälle tällä kertaa sukat. Parin tunnin junamatkan aikana ehti neulomaan yhden sukat terästä noin puolet. Ystävälleni oli mukana Shetland Triangle, jonka esittelin ehkä pari viikkoa sitten. Hän tykkäsi siitä.

Illalla tutustuin ystäväni kanssa Kuopion yöelämään. Söimme Kreeta-nimisessä ravintolassa ihanaa kreikkalaista ruokaa ja illemmalla menimme katsomaan Pauli Hanhiniemeä ja Testivoittajaa Puijonsarveen. Kuultiin vanhoja ja uusia kappaleita reilun tunnin ajan. Ravintolassa on nykyään kiva käydä, sillä siellä ei enää ala haista tupakalta. Ihmeen kiltisti ihmiset menevät sinne koppiin tupakoimaan. Eipä silti, minun baarikäyntini vuoden aikana mahtuvat yhden käden sormilla laskettaviksi. Tänä vuonna tämä oli toinen kerta. Edellinen oli tammikuussa.

Lauantaiaamuna sataa tihkutti, ja kävimme Kauppahallissa, jossa on lankakauppa- ostin Stepiä itseäni varten- ja kiertelimme muitakin kauppoja junan lähtöön saakka. Neuleeksi- niminen lankakauppa ei ollutkaan lauantaina auki! Hmph. Säästyivätpä nekin rahat... Ostin pojille tuliaiset ja käytiin kahvilla. Kotiin palasin väsyneenä. En osaa nukkua kunnolla vieraassa paikassa. Otinkin sohvalla heti torkut, kun kotiuduin.

Korvani on edelleen lukossa. En kyllä ala mitään! Nuhalääkekuuri ei ole auttanut ainakaan toistaiseksi, vaikka otan sitä tunnollisesti kolmesti päivässä.

Uusi viikko ja uudet kujeet. Katsotaan, mitä viikko tuo tullessaan.