Ne on myös päätelty!

1449124.jpg

Vastoin kaikkia odotuksia nämä eivät jääneet odottelemaan päättelykeijua, vaan Muumeja aamulla katsoessani päättelin nämä (no, yksi jakso ei ihan siihen riittänyt). Ainakin 76 langanpäätä yhteensä.

Teknisiä tietoja:

Malli: Magic cast-on, toe-up, Back to Basics-sukkien kärki ja Azuren kantapää - muut osat: oma pää. Varsi 2o,2n-ribbiä. 60s varressa ja terän suorassa osassa.

Lanka ja menekki: nöttösiä lankalaatikon aarteita, saksalaisten sukkalankainsinöörien tuotoksia. Yksivärinen kermanvaalea Opalia, jota jäi Salaisista sukista. Lankaa kului n. 60 g.

Puikot: 2,5 mm pyörö magic loop, 2 sukkaa samalla pyöröllä

Kenelle: itselle. Olisivat voineet hitusen pidemmätkin olla jalkaterästä, mutta sopivat kuitenkin.

Muuta: varret on neulottu kahteen kertaan. Teristä tuli oikein kivat, vaikka lempivärejäni nämä sukat eivät toista. Kantapäät onnistuivat ilman löysää silmukkariviä. Varsiin en vieläkään ole tyytyväinen, mutta oli neulottava niillä langoilla, joita jämistä löytyi. Plussaa siitä, että jämälaatikossa on montamonta pikkunöttöstä vähemmän kuin ennen näiden valmistumista. Seuraavalla kerralla teen langanvaihtokohdan jalan alle enkä sivulle ja etsin jonkun fiksun tavan, ettei vaihtokohtaan jää reikää. Paikkailin niitä päätellessäni.  

On minulla muutakin. Ensimmäinen tilaushuivi on valmis vaihtamaan kotia.

1449127.jpg

Malli: kalaverkkoa Novita talvi 2006-lehden malliin

Lanka ja menekki: sinivioletti Novita Teddy 200 g

Koukku: 10 mm

Kenelle: esikoisen joukkuekaverin pikkusiskolle

Muuta: Tällainen on yhden illan juttu, ja näitä on tulossa lisääkin...