Kamera kieltäytyi yhteistyöstä. Kuva huovuttamattomasta ja harmaasta takapuolen lämmittimestä olisi ollut tarjolla, mutta kamerasta ei saanut kuvia koneelle: USB DSC, se ilmoitti. Mikään johtojen heiluttelu ei auttanut. Olen huomiseen iltaan asti ainoa aikuinen talossa, joten esittelen kuvia sitten joskus, kun ensin saadaan asioista paremmin perillä oleva taho takaisin maailmalta. Siihen mennessä olen varmaankin saanut näpättyä kuvan huopuneesta eristelevystä. Tarvitsisin kyseistä kapistusta sunnuntaina jäähallikeikalle, joten toivottavasti saan kelvollisen alusen aikaiseksi. Dale-naturgarnia meni hämmästyttävät 150 g yhteen aluseen, joten paria sille ei saa aikaan jäljelle jääneestä keränpuolikkaasta. Itselle muistiin, että huovuttamaton tekele oli kooltaan 52*41 cm, 60s/krs, 6 mm pyörö ja neuloksena ainaoikeaa.

Ystävä ja tyttärensä olivat tykänneet sukistaan. Sain kainon toiveen neuloa vielä yhdet pienet 3-vuotiaan herrahenkilön sukat.

Helmikuun mittainen lankalakkoni on vakavassa vaarassa, ei olisi pitänyt eksyä nettilankakauppoja katselemaan. Vielä en tilannut mitään... Vaan onhan minulla synttärit ihan kohta, eikö se olekin ihan kohtalaisen pätevä tekosyy tuhlata lankaan?