Voitin pienen yllätyksen Hhilmaan blogiarvonnassa- Kool Aideja 3 pussia (1 Cherry ja 2 Grape-pussillista), ja langanvärjäysohjeet tulivat kauniisti tulostettuina samassa kuoressa. Kiitos!!! Lisäksi kuoressa oli Fazerin sinivalkoinen suklaapatukka ja täytelakut pojille. Kiitokset makeasta myös! (Ei kuvaa, mutta esim. linkki tässä näyttää heti oikeanlaiset pussukat- anteeksi laiskuus! Kuvien siirtäminen on joskus melko hi-das-ta.)

Koolaaminen täytyy suunnitella kunnolla, sillä en halua sotkea paikkoja kotona. Taipumusta koheltamiseen on. Lankaa siihen varmaan löytyykin omasta varastosta. Kävisiköhän vauvavaaleansininen Bambino noihin pusseihin? Samaa lankaa olisi luonnonvalkeanakin, kuten myös yhtä vauvaneuleesta purettuakin.7V-lankaa olisi harmaana... Hmm.

Syksyn SNY-lahjavaihto lähenee alkuaan. Omalle SNYlleni olen laittanut pienen blogikommentin, ja aloittanut tutustumisen hänen blogiinsa. (Hän on sitten taitava!) Rimakauhu meinaa iskeä. Olen käynyt hänen blogissaan aikaisemminkin, mutta nyt olen lukenut juttuja "sillä silmällä". Jotain on jopa hankittuna ensimmäistä pakettia varten ... No, enpäs kerrokaan enempää! Oma SNYkin antoi elonmerkin itsestään blogikommentin muodossa, ja on tunne siitä, että tästä tulee vielä hauska neulomissyksy!

Arvontavoitot ovat kaikki päässeet perille ja kuvattu voittajien blogeissa. Joitakin kommentteja palkinnoista: ensiksikin ajattelin, että jokaista alkavaa kymmentä kommenttia vastaan arvotaan paketti. Siis kolme kappaletta tällä kertaa. Yritin ottaa huomioon voittajien lankamieltymykset ainakin värien suhteen, ja lisäksi ujutin mukaan Foxia, jotta näkisin, mitä ihmiset keksivät siitä tehdä. Hepsi sai turkoosia Malibua ja ruskean Foxin, Mari taivaansinistä sukkalankaa, keltaista vauvalankaa kerän sekä sinisen ylijäämä-Bambukerän. Mari, siitähän voi tehdä vaikkapa pipon lapselle?. Käksä sukankutojana sai niin ikään sukkalankaa (harmahtavaa ja violettia) ja ruskeaa Foxia. Lisäksi otin kaiken irti Suomen postin riistohinnoista, täytin kuoret niin lähelle puolta kiloa kuin mahdollista. Minun varastoihini ilmestyi kilon kolo, jonka täyttämistä jo suunnitellaan innokkaasti, nimittäin...

Perjantaina lähdemme poikien kanssa Iloiseen Itä-Suomeen ystäväni luokse, jossa tarjolla todennäköisesti on shoppailua (lankaa ja lastenvaatteita), hyvää ruokaa (jota minun ei tarvitse laittaa itse), vähän punaviiniä ja paljon henkeviä keskusteluja. Miinuksena sanottakoon noin 460km (Kaj-Jns-Kaj), joka on ajettava itse. Otan luultavasti kyllä au-tomaatin vakionopeudensäätimellä alleni, mutta silti on rattia pyöriteltävä ja liikennettä seurattava. Jatkoa seuraa!