Vaihdoin Haaviston lapaskirjoja muihin juttuihin Ravelryn kautta. Nyt kanadalainen vaihtoparinikin on saanut oman lähetyksensä, joten voin laittaa kuvat esille. Paketit olivat sisällöltään melko samankaltaisia, mutta tässä on Kerin (USA) paketti:

2002886.jpg

Suomalaista lankaa, karkkia, teetä, suklaata ja The Kirja, joka ei näy kuvassa.

Ja tässä Shirleyn (Kanada):

2002885.jpg

Tästä paketista jouduin lopulta poistamaan sinisen Wool-kerän, mutta laitoin  mukaan Novitan 7 Veljestä extran, vaikka Shirley ei suomea osaakaan. Katseltavaksi. Haaviston kirja puuttuu tästäkin kuvasta, mutta sekin siis kuului vaihtariin.

Kummassakin paketissa menin niin lähelle kilon painoa kuin uskalsin. Lähetin paketit economy-maksikirjeenä, ja perille pääsy kesti noin 3 viikkoa. USAan vähän alle 3 viikkoa ja Kanadaan vähän alle 4 viikkoa. Kulut olivat 11,90-13,10 euroa paketilta: postimaksut nousivat syyskuun alussa ennen kuin ehdin lähettää Kanadan-paketin.

Teen yksityisiä swappeja uudelleen heti, kun saan siihen tilaisuuden. Tämä oli mahdottoman kivaa- sekä minä että vaihtokaverit saivat jotain sellaista, mitä omasta maasta on vaikeaa tai mahdotonta saada.

---

Vettä sataa. Kuopus meni eilen myöhään nukkumaan ja heräsi vastaavasti aikaisin. Huoh. Eikö täällä koskaan saa nukkua?!