Hyvää kesäpäivän tasausta! Alkaako syksy huomisesta?

Varastossa olleet viime kesäiset grillihiilet riittivät eiliseen ruoanlaittoon juuri ja juuri, ja kesän ainoa grillikylkipala on enää vain muisto. On puhallettu saippuakuplia, opetettu 10-vuotiaalle ruoanlaiton alkeita (jauhelihakastike yhteisprojektina) ja opetettu 4-vuotiasta ajamaan pyörällä ilman apurattaita. Se sujuu jo aika hyvin. Tunturi Ponissa on hyvä ajoasento pitkähkölle lapselle (12-tuumaisessa Nopsassa pituus haittaa jo ajamista), mutta Poni on hänelle raskas nostaa itse pystyyn, jos sattuu kaatumaan. Onneksi ipana ei ole kaatumisista paljon moksiskaan.

Tänä aamuna hiippailin lankavarastoani katsomaan. Ostan enemmän kuin kulutan= minulla on lankahamsteroosi. Kaiken lisäksi en raskisi luopua mistään. Tarvitsen suuremmat kaapit. Tai sitten pitäisi neuloa enemmän...

Sukkaa olen neulonut. Ja juu, en ole tyytyväinen. Monta asiaa sain tehtyä niin kuin halusin, mutta en sittenkään ole tyytyväinen. Saan myös jännittää loppuun saakka, riittääkö 2 kerää Maijaa sukkapariin (EN OSTA LISÄÄ. EN!). Käyttämäni pintaneule on osoittautunut lankasyöpöksi. Samalla suunnittelen jo uutta sukkaparia. Pitäisi saada aikaan jotain, jonka kuka tahansa pystyy toteuttamaan, mutta joka näyttää vaikeammalta kuin todellisuudessa on.