Ei ole ehtinyt neulomaan, ei mitenkään. Olen seikkaillut Ravelryn ihmemaassa etsiskellen kivoja ohjeita, katsellut toisten tekemyksiä ja haeskellut omille langoilleni uusia ideoita. Nyt kaikki tämä onnistuu kotoakin, sillä uusimme tietotekniikan kokonaan ja laajakaistassakin on leveyttä. Vanha, hajonnut tulostin sai EntRinki-tuomion yhdessä erään vanhan tv:n kanssa ja viitosella samasta paikasta lähti mukaan laatikosto uuden tulostimen alle. Sen pinnassa oli tuikkukynttilän polttama jälki, mutta ei se minua haittaa. Joskin perheen miespuolinen aikuinen suunnittelikin pinnan siistimistä.

Tuli vain mieleen, miksei tietotekniikan uusimista ollut saanut aikaisemmin tehtyä? Nopeaa ja helppoa entisen takkuamisen sijaan.

Punainen tajunnanvirta-huivi päästi irti puikoilta. Edes miljoona langanpäätä ei tuntunut ikävältä päätellä, mutta pingottamiseen tarvitsisi kaivaa vuodesohva tavararöykkiön alta esiin, ja raivata lattiaa, että sen saisi levitettyä. Tarvitsisin huivia työpaikalla, siellä on hivenen kylmä. Kuvia myöhemmin, sillä kuvaohjelmat ovat vanhassa koneessa.

Vaikka koen olevani surkea pesukonehuovuttaja, lienen viime syksyn SNY:ltä saamieni lankojen vuoksi vielä velvollinen kokeilemaan ko. taiteenlajia esimerkiksi tällä ohjeella. (Joudun ostamaan lisää Fritidsgarnia, se on voi voi!)

Nyt hommiin- etsimään sitä sohvaa!