Neulottukin on. Tällainen Maalitaulupipo näki päivänvalon toissapäivänä. Sinistä Teddyä oli puolikas kerä, muisto esikoisen piposta, josta tuli liian harva ja joutui purkuun, ja verkkohuivista jäänyt violetti jämä sekä kaksi lyhyttä pätkää punaisen sävyissä. Pipo on kuvattu Serla Iso-Oravan päässä kuopuksen huoneessa, siksi taustalla on häntä.

1454039.jpg

Malli: pipo omasta päästä, 68 s aloituksessa 2o, 2n-ribbiä

Lanka ja menekki: Novita Teddy n. 60 g

Koko: iso lapsi tai pienipäinen aikuinen

Puikot: 5 mm pyörö

Kenelle: annan lahjaksi eskari-ikäiselle tytölle, jos tämä vain huolii sen. Ellei, tiimi järjestää syksylläkin arvontoja.

Muuta: älyttömän nopea homma! Alle 2 tuntia. Arvasin ettei sininen riitä loppuun saakka. Minulle piposta tuli liian pieni, mutta minulla onkin naiseksi iso pää...


Novita Neulomon patalappuvaihto on osaltani ohi. Sain ihanan patalapun Turun suunnalta, kuva on hukkapiilossa... Lisään sen kunhan löydän sen.

Mutta tässä laput, jotka itse lähetin maailmalle. Ne löytävät perille varmaankin tänään, joten kaipa on jo ok laittaa kuvakin:

1454028.jpg

Kuvassa vasemmalla:

Malli: Himppu mummun patalappu, ohje täältä

Lanka ja menekki: Novita Nalle ja sekalaisia villalankoja n. 25 g

Koko: n. 17*17 cm

Koukku: 3 mm

Kenelle: vaihtokaverille

Muuta: malli on todella kiva, ja erinomainen jämistelyyn. Tällä mallilla voisi saada aikaan vaikka mitä muutakin jännää! Kiitos Harmis ohjeen jakamisesta!

Kuvassa oikealla:

Malli: oma malli-  dominotekniikalla neulottu patalappu, 49 s aloituksessa, lopuksi virkattu kiinteitä silmukoita ympäri koko lapun, jotta lanka loppuisi kokonaan. Pesukonehuovutus 40 asteessa. Kutistui kovasti. Kiehkuroin huovutusneulan avulla pätkän Istex Lett-lopia koristeeksi.

Lanka ja menekki: pyllynalusesta jäänyt harmaa Dale Naturgarn n. 50 g

Puikot: 6 mm. Tai 5 mm. En muista enää.

Koko: n. 17* 17 cm

Kenelle: vaihtokaverille

Muuta: pesukone yllätti jälleen ja tekele huopui oikein kunnolla. Silmukoita jäi pömpöttämään pinnasta, mutta tämän kanssa ei ainakaan näpit pala! Tätä voi käyttää vaikka kattilan alla pöydällä.

---

Jämäily jatkuu: Suunnitteilla olisi kummitytölle neuletakki, mutta ohjeen koon
ja langan kanssa on ongelmia: tuntuu tulevan liian suurta melkein 3-vuotiaalle neidille, ja muista blogeista olen ymmärtänyt, että melko väljä mitoitus takissa olisi. Haluaisin tehdä siitä oikean kokoisen käyttäjälleen enkä mitään telttaa (jo senkin takia että vaaleankeltainen ja persikka-Wool (yht. n. 200 g) riittäisivät takkiin). Säätely jatkuu- vastahan minä olen yhden alun purkanut...

Jotain jämiä on taas puikoillakin ja saattaa olla, että kuopuksellani on viikonlopun jälkeen uudet sukat. Hyvää viikonloppua!