Lisäsin vielä pari nappia osallistumisistani.

JouluYllätysvaihtoon ilmoittauduin, vaikka jostain syystä en saanut kommenttiani läpi vaan lopulta otin bloginpitäjään suoraan yhteyttä sähköpostilla, ja hän sitten lisäsi ilmoittautumiseni. Kiitokset!

Ja vielä yksi mysteerihuivi: MysticWaters. Siinä tehdään kolmionmuotoinen huivi.

Eilen onnistuin "ryystämään" toisen korvani tukkoon eikä korva ole vielä auennut. Voi olla, että se aukeaa lopulta itsekseen, mutta huolettaa vähän. En kuule sillä kunnolla ja hiukan se on kipeäkin. Toivottavasti kysymyksessa on vain ilmastointivaiva, joka paranee itsekseen.

Aloitus on tehty. Lupasin esikoiselle tehdä ohuet villasukat, ja eilen illalla palasin perusasioihin. Teen sukat magic loopilla, mutta yhden kerrallaan, sillä käytössä on 100g kerä, ja lanka muodostaa raitoja. En joko ollut tarpeeksi rohkea kokeillakseni 1 pyörö - 2 sukkaa-systeemiä tai vaihtoehtoisesti sisäinen tylsimykseni vaatii suunnilleen samanlaiset raidat molempiin sukkiin. Tarkoitus on noudattaa ohjetta suunnilleen kirjaimellisesti ja ehkä oppia muutakin uutta kuin nerokas aloitus matkan varrella. Taikuutta taas kerrakseen yksiin sukkiin.

Mitähän se SNY suunnittelee...? Taitaa olla pian postia tulossa...