Salainen Neuleystäväni ei enää ole salainen. Kun tulin ruokaostoksilta, postipate ajoi minua vastaan ja arvasin, että postilaatikkoon kannattaa tänään katsoa. SNY:ni on muistanut minua syksyn aikana usein, lähetyksiä on tullut pari kertaa kuukaudessa, ja tänään postilaatikossa oli pakettikortti! Heitin ruokakassit sisälle, hyppäsin takaisin autoon ja hain postista ison paketin. Kotona purin ensin ruoat jääkaappiin ja sitten avasin paketin... Siellä oli...

1064237.jpg

ISO ihananpunainen kolmiohuivi, joka on koottu rosee-kukkapaloista. Lanka on paksua ja lämmintä Novita Faunaa. Huivi on tosi lämmin. Voi kiitos, SNY-ystäväiseni! Itse en ranteen kipeytymisen takia hirveästi virkkaa, ja nuo kukat jäisivät varmasti kokonaan tekemättä. Palavirkkausta en myöskään ole itse koskaan kunnolla harrastanut, joten siksikin tämä on todella ihana lahja! (Yritin kyllä kerran- aloitin kunnianhimoisesti virkkaamaan 6-säikeisestä kalalangasta parisängyn peittoa joskus v. -95, ja sain aikaan koristetyynynpäällisen toisen puolen- ja siinä on kaikki langat vieläkin päättelemättä...) Yritän saada koko huivista kuvan blogiin myöhemmin- peilin kautta kuvattuna mikään ei onnistunut.

Lisäksi paketissa oli kaunis Wendelinin joulukalenteri. Kuva on kaunis, ja kuten lähettäjäkin, en minäkään ole tonttuihmisiä, mitä joulukalentereihin tulee.

1064790.jpg

Paketissa oli paljon muutakin, katsokaa vaikka:

1064245.jpg

Saan huovuttaa lisää! Fritidsgarnin väri on oikeasti pinkihtävä, mutta kuvassa se on kameleonttimaisesti muuttunut tummemmaksi. Tove on rehellisen punaista, kuten kuvakin kertoo. Huovutusohjeita tuli kokonainen lehti, kiitos! Tiedänkin jo, mitä Fritidsistä teen- pyllynaluset (lehdessä oli niihin ohje)! Iisalmen jäähallissa jouduin laittamaan säärystimet takapuoleni alle, etten olisi jäätynyt puiseen penkkiin kiinni... Olin myös tietämättäni voittanut lankakaupan arpajaisissa Hjerten Romantie-lankaa, jota muuten myy myös paikallinen lankakauppamme, Nappi-Amalia. Lankakaupan täti on tehnyt siitä huiveja malliksi kauppaansa. Lanka näyttää aika erikoiselta ja vähän levottomalta kerällä, mutta juhlavan huivihörsellyksen siitä saa aikaan. Lisäksi mukana oli pitkä kirje, josta selvisi SNY:ni...

Hetkiä Heimolasta-blogin SeijaP!

Hetkiä Heimolasta on ihan ensimmäisiä neuleblogeja, joissa olen koskaan käynyt, ja kuuluu tavalliseen blogikierrokseeni, vaikka kommentoida voisin toki useamminkin. Aloin arvailla SeijaP:tä SNY:kseni joskus aiemmin syksyllä, sillä saamassani heijastinkoiran kaulapannassa oli Yhteisvastuu-merkki, jollainen on Hetkiä Heimolasta- blogin sivupalkissakin. En vielä ollut ihan varma, ja tee, jonka SNY lähetti flunssaani hoitamaan, vihjaisi samaan suuntaan... Olisikohan... Jäin odottamaan seuraavaa vihjettä, ja nyt se sitten varmistui!

Kiitoksia SeijaP salaisesta neuleystävyydestä! Oli kivaa muistaa omaa Salaista Neuleystävää ja oli kiva ajatella, että jossakin joku ehkä ajattelee minua...! Itse en ole vielä paljastunut, paketti odottaa vielä noutajaansa postissa jossakin päin Suomea.