Villasukka sai arvontapalkintonsa perjantaina. Mukaan lähti patalappu- olen kertakaikkiaan jymähtänyt ohjeeseen. Lapun alla on 10 v sitten kuolleen isäni tekemä kukkateline. Isä oli hyvä tekemään kauniita puuesineitä. Meillä ei ole enää sisällä kukkia, joten telineessä pidetään satunnaisesti kaikkea muuta, joulukoristeita ym.

1502590.jpg

Malli: Himppu mummun patalappu Harmikselta

Lanka ja menekki: Novita Woolin ja jonkun muun 100% villan jämiä 21 g

Koko: n. 17*17 cm

Koukku: 3 mm

Muuta: Kokeilin, miltä näyttäisi, jos joka raita olisi eri väriä. Hyvältä, eikös.

Tilasin kirjoja Adlibriksestä. Big girl knits ja More big girl knits on nyt selattu moneen kertaan, kirjat ja neuleohjeet näyttävät ihanilta, ja kerrankin koot näyttävät sellaisilta, ettei tarvitse itse suurentaa neuleohjetta, ja että minä sovinkin kokotaulukon pienempään päähän... Muutama pakkosaada-päähännousema kirjoista tuli välittömästi, mutta jotenkin isompien töiden aloittaminen tuottaa nyt suurta tuskaa, ja lisää lankaa en oikeastaan saisi ostaa ennen kuin joku isompi erä on neulottu pois.

Tilasin samalla myös 101 one skein designer wonders-kirjan, katseltuani ensin kirjan sisältöä Ravelryssä. Yhden työn olen kirjasta jo toteuttanutkin, joskin se on ainoastaan puolen kerän ihme... mutta kuitenkin. Se on vielä blokkaamatta. Kannattaa muuten tuohon linkkiin tutustua, näkyy olevan muutama ilmaisohje tyrkyllä kirjoista.

Jämälankailua on vielä keskiviikkoon asti projektin tiimoilta. Olen jo päässyt hyvällä tavalla eroon hankalimmista jämälankaeristäni. Vielä täytyy neuloa ainakin yksi pipo ennen keskiviikkoa. Novita Wool-varastoani ei kyllä tapa mikään. En silti raski myydä niitä poiskaan. Merino-Woolia on jemmassa ainakin kolmeen neuleeseen ja hajakeriä sen lisäksi.