Yritän lopettaa valittamisen flunssakierteestä ja yritän olla höpisemättä liikaa esikoisen harrastuksista, mutta tällä kertaa muutakaan kerrottavaa ei ole. Isännän Back to basics-sukat ovat toista vartta vaille valmiit eikä malli vielä kyllästytä. Taidan tehdä joskus sellaiset itsellenikin.

Nyt saisi jo riittää vähäksi aikaa yskiminen tässä talossa! Kuopus yskiä paukutti lähes tauotta perjantain ja lauantain välisen yön. Hän jäikin eilen sitten kotiin isänsä kanssa, kun minä ja esikoinen lähdimme pelireissulle aamulla, sillä keli oli hyvä ja matkakaan ei ollut pitkä, Iisalmeen vain mentiin. Jäähallikin löytyi, vaikka printattua karttaa ei ollut, päässäni oli ainoastaan muistinvarainen ajo-ohje. Esikoisen joukkue kävi voittamassa kaikki kolme peliään, joten reissu meni joukkueen mielestä nappiin. Viime yönä kuopus yski limayskää ja kävin pariin otteeseen häntä katsomassa, että henki vielä kulkee. Yskivä aamuherätys oli tänään kuudelta. 

Tänään sunnuntaina yskii sitten esikoinen non-stop. Eikö tämä flunssakierre jo riittäisi?! Syyskuun lopusta asti flunssa on seurannut toistaan, välissä ei ole ollut terveitä päiviä varsinkaan jälkikasvulla.

Ei tullut sukkaa kudottua reissussa eilen, vaan katselin innoissani esikoisen joukkueen pelit. (Sukantekele oli kyllä mukana.) Joukkueen pelaaminen alkaa muistuttaa jääkiekkoa, ja syksyn aikana kehitystä on selvästi tapahtunut. Melkein alan innostua olemaan jääkiekkoäiti... (Kaikkeen sitä joutuu sekaantumaan, kun perheessä on poikalapsia!)